Wat goed voelt is goed

plaatje

Wat goed voelt is goed

In een yogales zijn we gewend om mee te doen met de docent, er vanuitgaande dat die weet wat goed voor ons is. Ook in de rest van ons leven doen we dit. We laten ons leiden door die leraar, manager of ouder die het allemaal lijkt te weten.

Maar als het gaat om jouw lichaam, jouw gevoel, jouw leven is er maar een expert, en dat ben je zelf. Bij Strala yoga is er dan ook geen leraar, maar een 'Guide' - een gids die je de weg wijst, je aanwijzingen geeft waar nodig voor de veiligheid, maar jou het pad laat bewandelen op je eigen manier.

Zo blijf je dicht bij je gevoel, en blijf je verantwoordelijk voor je eigen welzijn in lichaam en geest, terwijl je kunt genieten en leren van alles wat je onderweg tegenkomt. Er is geen goed of fout; wat goed voelt is altijd goed. 

Maar hoe zit het dan met vooruitgang en jezelf uitdagen? Daarvoor geldt: benader uitdagingen met 'ease' en zachtheid - op een ontspannen manier die goed voelt. Dat betekent niet dat het 'easy' is, maar het gaat om de mindset. Stap voor stap zul je merken dat je verder komt in je practise, zonder dat je jezelf geweld hoeft aan te doen of met kracht iets moet forceren. 

Je kunt bij ons Strala yoga lessen volgen op elk niveau en intensiteit. Van Gentle (rustig en ontspannend) naar Basic (iets intensiever) en Relax (intensief en toch ontspannend) tot Strong (pittige lessen). Er is ook een cursus van 28 dagen met korte Strong lessen (Summer Strong). En binnenkort beginnen we met de Energize cursus, qua intensiteit tussen Relax en Strong in.

Kies de video of cursus die op dit moment bij jou past en doe op je gemak (met 'ease') mee. 

Voor €3,95 kun je Rebel Yoga een hele maand thuis uitproberen - daarna kost een abonnement €7,95/maand. Opzeggen kan elk moment, dus je zit nergens aan vast.