'Anti-Lockdown' Yoga - Weekschema

plaatje

'Anti-Lockdown' Yoga - Weekschema

Ok, ik weet ook wel dat we niet veel tegen het Corona-virus kunnen doen, behalve zorgen dat we niet allemaal tegelijk ziek worden en dus thuis (in Lockdown) blijven. Maar ik merk dat ik veel meer zit en veel minder beweeg door al dat Social Distancing. En daardoor voel ik me minder lekker in mijn vel zitten dan normaal. Ik ben kribbiger en sneller geirriteerd, wat dan weer leidt tot irritatie bij mijn partner waarmee ik in de Lockdown zit. Een mooie vicieuze cirkel dus. 

Herkenbaar? Vast wel ;-)

De laatste weken ben ik begonnen met elke ochtend een yogalesje doen met Tara Stiles op Instagram Live. Heerlijk voor als je van wat intensievere yoga houdt en Engels geen probleem vindt. Het helpt echt om me beter te voelen gedurende de dag en is mijn moment voor mezelf.

Maar als je het wat rustiger aan wilt doen om wat voor reden dan ook, dan hebben we op Rebel Yoga een heleboel fijne lessen. Hieronder het weekschema met lessen van Hilke dat ik voor je heb gemaakt. De lessen zijn allemaal 15-25 min, ik hoop dat je er wat aan hebt!

Rebel Yoga Anti-Lockdown Yoga:

Je kunt gewoon op de linkjes klikken om direct naar de lessen te gaan. Veel yogaplezier!

Liefs & Stay Safe!

Yvonne

PS. Nog geen lid? Meld je dan hier aan - voor maar Eur 3,95 per maand heb je toegang tot alle 180+ lessen. Opzeggen kan elk moment, dus je zit nergens aan vast ;-)